Gå till innehåll
Eskilstunaortens Ryttarförening
Eskilstunaortens Ryttarförening

Vill du engagera dig?

Ideella krafter är viktiga för att vår förening ska fungera på bästa sätt. Här kan just du göra skillnad genom att hjälpa till med det du har möjlighet till. Vi söker ständigt efter personer som vill vara med i vår gemenskap och vara oss behälpliga med stort som smått - ju fler vi är desto roligare och lättare blir det.

Nedan följer beskrivning av våra tillfällen där vi behöver er hjälp:

Stallvärdar/hästvärdar - på kvällar och helger på båda ridskolorna.
Det innebär att man hjälper elever tillrätta ser till att det ser snyggt och prydligt ut i stallet och ser till att hästarna får mat, rent i spiltor och boxar och att de kommer ut i hagen vid behov.

Paraledare - Då hjälper man till under Pararidningen som en extra hand då dessa ryttare behöver mer stöttning både före ridning, under ridning och efter ridning.

Tävlingsfunktionär - när vi ordnar tävlingar är vi i stort behov hjälp så tävlingarna flyter på. Man behöver inte ha några förkunskaper utan man blir väl omhändertagen av våra mer rutinerade klubbkamrater. Det brukar vara riktigt roligt och bra samanhållning på våra tävlingar - ett gäng som har kul tillsammans.

Kontakta din närmsta ridlärare om du vill engagera dig på något sätt i föreningen. Kontaktuppgifterna hittar du på vår webbplats.

Publicerad: 2022-09-12

Senast uppdaterad: 2022-12-16

Författare: Caroline Lindeberg

SPONSORER OCH SAMVERKANSPARTNERS