Gå till innehåll
Eskilstunaortens Ryttarförening
Eskilstunaortens Ryttarförening

Bli medlem

Alla som rider på Eskilstunaortens ryttarförening (ERF) måste vara medlem i föreningen. Detta gäller både de som rider i lektionsverksamheten och de som har egen häst och som önskar tävla för föreningen.

Det här ingår i medlemsskapet:

Två ridsportanläggningar

Som en av få föreningar i Sverige kan vi stoltsera med att vi bedriver ridskoleverksamhet på två anläggningar, Ekeby Ridskola med ponnyer som riktar sig mot barn och ungdomar och Vilsta ridskola med storhästar som riktar sig mot äldre ungdomar och vuxna. Utöver det erbjuder vi totalt tre ridhus och tre utebanor som du som privatryttare har möjlighet att utnyttja.

En ledarskapsskola

Att stallet är en skola för framtidens ledare – det finns det forskning på. Du lär dig tidigt att ta ansvar, du hugger i utan att tveka och du lär dig att samarbeta. Så investera i din, eller dina barns framtid och ge dem ett försprång i arbetslivet!

Tävlingar och event

Vi gillar när det händer saker och är en flitig tävlings- och eventarrangör. Varje år arrangerar vi tävlingar på alla nivåer, både för ridskoleryttare och privatryttare, så att det alltid ska finnas något för just dig.

Clinics och föreläsningar

Varje år arrangerar vi välbesökta inspirationsträffar och föreläsningar med kända ryttare och människor inom hästnäringen. Det ger dig som medlem något extra på sidan av hästryggen och en anledning att komma till stallet utöver din ridningen.

Olycksfallsförsäkring för medlemmar

ERF är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och alla våra medlemmar omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Mer information om försäkringen hittar du på Folksam.se Länk till annan webbplats.. Försäkringen gäller även vid prova-på-ridning anordnad av föreningen och då krävs inget medlemsskap.

Teckna nytt medlemsskap eller anmäl dig till vår kölista för lektionsryttare

Vi använder oss av ett system som heter Hippo Academy™, i stora drag är det vår elevportal för både föreningsmedlemmar och ridskolornas elever. I portalen kan du som ridskoleryttare boka igenridning, kurser och anmäla intresse till ridgrupper och se dina fakturor. Föreningsmedlem/privatryttare kan lösa medlemskap och köpa anläggningskort och boka dig på kurser och privatlektioner öppna för privata ekipage.

När du har fyllt i dina uppgifter så kommer det skickas ett mail, med ytterligare information om hur du aktiverar ditt konto.


Medlemsavgift 2024:


Junior: 400 kr (t.om 18 år)
Senior: 500 kr (från 19 år och uppåt)
Familj: 1100 kr

Har du några frågor ang medlemskapet är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl. Du hittar våra kontaktuppgifter på en särskild sida på vår webbplats.

Publicerad: 2022-11-20

Senast uppdaterad: 2023-11-01

Författare: Caroline Lindeberg

SPONSORER OCH SAMVERKANSPARTNERS