Gå till innehåll
Eskilstunaortens Ryttarförening
Eskilstunaortens Ryttarförening

Träna och tävla

Eskilstunaortens ryttarförening (ERF) är en flitig tävlingsarrangör både för ponny och häst och är mycket uppskattad, inte minst för den välkomnande miljön och stämningen vi skapar tillsammans med alla våra fantastiska funktionärer.

Varje år arrangerar vi tävlingar på alla nivåer inom såväl dressyr, hoppning och körning, så att det alltid ska finnas något för just dig. Hos oss kan man också delta på klubbtävlingar, pay and ride och pay and jump. Vi erbjuder också kontinueliga träningar inom alla grenar för såväl ridskoleryttare som privatryttare för externa tränare. På vår webbplats kan du läsa mer om de olika aktiviteterna vi erbjuder. Du hittar alla kommande aktiviteter i vår aktivitetskalender.


Att tävla för ERF

Att lösa tävlingslicens för ERF innebär en hel del förmåner och vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Ett gott uppförande mot hästen, andra medtävlande, egna och andras föräldrar, hästskötare, funktionärer på tävlingsplats och andra i din närhet är en självklarhet för oss. För dig som tävlar för ERF eller önskar börja tävla för föreningen kan det vara bra att känna till att vi har en tävlingspolicy. Öppnas i nytt fönster.


Tävlingskommittén

Vi har en tävlingskommitté som ansvarar för all vår tävlingsverksamhet samt för för planering och genomförande. Kontakta gärna dem om du har frågor eller funderingar eller om du är intresserad av att engagera dig i kommittén. Kontaktuppgifter hittar du på vår webbplats.

Är du inte medlem i föreningen men önskar bli det?

Gör som drygt 700 andra i närområdet - bli medlem i ERF. Vi erbjuder ett antal förmåner för dig som väljer att bli medlem hos oss.

Publicerad: 2022-09-12

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Författare: Caroline Lindeberg

SPONSORER OCH SAMVERKANSPARTNERS