Gå till innehåll
Eskilstunaortens Ryttarförening
Eskilstunaortens Ryttarförening

Att tävla för ERF

För att tävla för Eskilstunaortens ryttarförening (ERF) behöver du ha löst medlemskap för innevarande år och tagit grönt kort samt beställt tävlingslicens via TDB. Ett gott uppförande mot hästen, andra medtävlande, egna och andras föräldrar, hästskötare, funktionärer på tävlingsplats och andra i din närhet är en självklarhet för oss.

Då du löser tävlingslicens för ERF får du:

  • Tillgång till ERFs anläggningar till ett reducerat pris på anläggningshyran,
  • Startavgiften reduceras när du ställer upp som tävlingsfunktionär.
  • Möjlighet att tävla i lag, lagavgifter betalas av ERF,
  • Möjlighet att delta de aktiviteter som tävlingskommittén/ridklubben anordnar, till exempel tävlingsryttarkvällar och clinics,
  • Möjlighet att delta i aktiviteter på ridskolan (t.ex. träningar) utan att behöva erlägga anläggningsavgift,
  • Möjligheter att delta i Ungdomssektionens aktiviteter om du är under 26 år.

Vi ser gärna att varje ryttare hjäper till som funktionär på våra egna tävlingar. Detta för att vi vill kunna genomföra så många tävlingar som möjligt med högsta möjliga kvalitet. ERF är en populär tävlingsplats för att vår organisation är bra och vi har trevliga funktionärer. Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre!

ERF en ideell förening – basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Sett ur ett internationellt perspektiv gör detta svensk ridskoleverksamhet unik. Hela tävlingsverksamheten vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats.

Här kan du läsa vår tävlingspolicy. Pdf, 526.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Kontaktuppgifter vid frågor eller funderingar

Är du intresserad av att engagera dig i tävlingskommittén eller kanske rida i något av våra lag? - Kontakta gärna personalen som hjälper dig vidare.

Publicerad: 2022-11-24

Senast uppdaterad: 2024-04-04

Författare: Caroline Lindeberg

SPONSORER OCH SAMVERKANSPARTNERS