Gå till innehåll
Eskilstunaortens Ryttarförening
Eskilstunaortens Ryttarförening

Se vårens terminsplan för respektive ridskola samt våra planerade aktiviteter

Äntligen är vårens terminsplaner för Ekeby Ridskola och Vilsta Ridskola på plats. Utöver det är den preliminära vårplaneringen för föreningens alla aktiviteter färdig för dig som redan nu vill passa på att boka in tävlingar, träningar och annat spännande som händer hos oss i din kalender.

Läs och ladda ner Ekeby Ridskolas terminsplan för VT-23. Pdf, 101.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Läs och ladda ner Vilsta Ridskolas terminsplan för VT-23. Pdf, 102 kB, öppnas i nytt fönster.

Läs och ladda ner vårplaneringen för ERF 2023. Pdf, 314 kB, öppnas i nytt fönster.

Håll utkik på ridskolornas anslagstavlor då fler aktiviteter säkert kommer att tillkomma. Det kan också hända att det blir ändrade datum på aktiviteterna i vårplaneringen på grund av olika anledningar. Håll utkik i aktivitetskalendern och på Hippocrates för de senaste uppdateringarna.

VÄLKOMNA TILL EN LÄRORIK VÅRTERMIN HOS OSS!

Publicerad: 2023-01-10

Senast uppdaterad: 2023-01-10

Författare: Caroline Lindeberg